Деймън Салваторе
Брой мнения : 2 Points : 4 Reputation : 0 Join date : 18.06.2012 Age : 30 Лик : Ian Somerhalder.
| Заглавие: Деймън Салваторе Пон Юни 18, 2012 5:18 pm | |
| 1. Име : Деймън Салваторе 2. Годините *реални и физически* : Незнаини/22 физически 3.На коя страна е героя ви * Героя ви може да бъде от един от двата ордена,а може да бъде и предател. Ако сте решили да бъдете неутрален оставете едно -* : Златно-оките 4.Характер : * 4-5 реда* Деймън е доста забавен,като характер.Обича да се забавлява и да е в голяма компания.Не обича скандалите,но когато ст ане нещо подобно много се вбесява.[color=yellow][b]Деймън мрази мъжете,които са страхливци или не защитават момичето до себе си и ако има такова винаги ще направи всичко за да я защити.Той търси жената за себе си,тази която ще грабне сърцето му.Често обръща нещата на шега.
5. Външен вид - Сложете една снимка. Без описания,няма смисъл. [img][b]Деймън]
5. Външен вид: [color=yellow][b]Деймън мрази мъжете,които са страхливци или не защитават момичето до себе си и ако има такова винаги ще направи всичко за да я защити.Той търси жената за себе си,тази която ще грабне сърцето му.Често обръща нещата на шега.
5. Външен вид - Сложете една снимка. Без описания,няма смисъл. [img][b]Деймън] 6. Вашата биография. * Около 5-6 реда,а може и повече,ще се радваме ^^.* :Деймън Джоузеф Салваторе е роден и израстнал в Италия.Той е възпитан с принципи и мора.Майка му и баща му винаги са му казвали да бъде справедлив и да използва силите си за добро,а не да се фука,но съдбата не е точно благосклонна към това искане.Деймън с годините става все по лош,използва силите си за забавление,надмощие над другите и лично удоволствие.Безкрайната сила го завладява и той се отдръпва от всичко и всички.Една нощ,след поредните "забави" и игра на надмощие,Деймън излязъл от една сграда,приличаща на дворец.Било тъмно и мрачно,а в целият двор разпръснати трупове от всички други раси.Не знаел какво е станало,не помни нищо от тази нощ.Било нужно да прикрие следите си незабавно. -Какво е станало тук?Боже какво сме извършили Кай?-Гледах ужасено към всички трупове,които се рееха по двора. -Трябва бързо да разкараме всичко това от тук!-Отговори ми той и хвана един от труповете за ръцете. -Хайде де!Помогни ми Деймън!-Извика след мен,докато аз бях още вцепенен,но отидох и хванах за краката трупа и го завлякохме с бързи на до близкото езеро.Там хвърлхме всички,след което се прибрахме. Коато се прибрах имах перфектното самообладание.Това го владеех най -добре.Всичи бяха свикнали с излизанията ми и не ме питаха.Седнах на масата да вечеряме най - спокойно.И така след няколко години се изнесох от нас и реших да доида в това градче.Да забравя за всичко,което съм сторил и онази тайна да си остане погребана завинаги.Така той се опитал да забрави всичко случило се в Рая и тайната,която го прави такъв,какъвто никой не иска да го види. . 7. Дарба : Копира дарби
8. Лик * Може да има двойници,най-много до три.* : Иън Сомърхолдър | |
|
Elena Boutin. Admin
Брой мнения : 123 Points : 306 Reputation : 0 Join date : 10.06.2012
Character sheet Приятели: Claire Quin. Обвързан с: Джон Сноу Sexuality: Straight
| Заглавие: Re: Деймън Салваторе Пон Юни 18, 2012 5:23 pm | |
| | |
|