Джон Сноу Gods
Брой мнения : 202 Points : 208 Reputation : 0 Join date : 17.06.2012 Age : 35
Character sheet Приятели: Обвързан с: Elena Boutin. Sexuality: Straight
| Заглавие: Джон Сноу Нед Юни 17, 2012 7:51 pm | |
| 1. Име : Джон Сноу 2. Годините : 23 3.На коя страна е героя ви : Ордена на Сион 4.Характер : Студено сърце, Вечно сериозен и трудно разсмиван. С тези три израза можеш най-добре човек да ме опише. Никога не съм се влюбвал и нямам опит в това начинание. Любител на спортовете. Трудно намира приятели, но вечно верен е на близките хора около него. Малко си пада егоист понякога.Обича Дух и се грижи постоянно за него. 5. Външен вид 6. Вашата биография. * :Родом съм от Анкъридж (Аляска) , но израстнах в малко градче на север от градът. Животът ми бе труден , бяхме само аз и баща ми . Майка ми бе починала когато съм се родил. Не ми липсва , но съм имал нужда. Свикнал със студа на севера , не можах да живея на Юг. Учих в местно училище , след което влезнах в гимназията. Постоянно работих след училище, заради вечните данъци , който бяха налегнали семейството ни.На 18г. намерих малко вълче легнало под пикапа, отгледах го като собствено куче.Нарекох го Дух,защото бе бяло като духовете. Когато навърших 20г. баща ми се разболя от левкемия. Веднага го приеха в болницата. Той бе ми завещал всичко на мен , дори старият ни пикап, но аз все още имах надежда той да се опра. Ден след като изплатих и последната ипотека , той се самоуби. Бе му писнало да го тъпчат с лекарства и да му преливат кръв. Същият ден прекaран в тъга видях падаща звезда , която се разби в задният двор. Помислих си че е метероид, но не беше. Нямаше следа от сблъсак, а само едно светещо тяло седеше в средата. Приближих го ,но плаха незнаех какво е . Беше ме страх , но и любопитен признавам си. Последното което помня от онази вечер е това . После се събудих в леглото си и имах един голям черен белег на дясната си ръка. Продадох къщата ни и цялата земя , заради която местна фабрика за дърводобив ни изнудваше с години. Тръгнах на Юг , а с мен се случиха много промени.Бях получил някакви дарби, но по-късно докато гледах звездите разбрах , че съм заел мястото на Арес. Аз човекът който никога не е вярвал в богове и свръхестесвени неща бях станал бог. Но всичко не беше толкова хубаво имаше и големи последствия. Потърсиха ме от Ордена на Сион, те ме бяха поканили да се присъединя и да се сражавам редом с тях срещу враговете им . Реших да се запозная с тях и чак тогава да взема решение. Продължих да пътувам. Минах през Канада и заедно със старият пикап и верният ми приятел Дух се озовахме в САЩ. Продължих надолу докато един ден пикапът ми прегря и ме остави . Не след дълго разбрах че съм на километър разстояние от главното скривалище на Ордена. Посетих и от тогава съм член. 7. Дарба : Бог на Войната 8. Лик * : Kit Harington | |
|
Elena Boutin. Admin
Брой мнения : 123 Points : 306 Reputation : 0 Join date : 10.06.2012
Character sheet Приятели: Claire Quin. Обвързан с: Джон Сноу Sexuality: Straight
| Заглавие: Re: Джон Сноу Нед Юни 17, 2012 7:53 pm | |
| Одобрен си. Добре дошъл. В коя група би желал да бъдеш,в тази на Сион или в тази на Боговете? | |
|
Джон Сноу Gods
| Заглавие: Re: Джон Сноу Нед Юни 17, 2012 7:53 pm | |
| | |
|
Elena Boutin. Admin
Брой мнения : 123 Points : 306 Reputation : 0 Join date : 10.06.2012
Character sheet Приятели: Claire Quin. Обвързан с: Джон Сноу Sexuality: Straight
| Заглавие: Re: Джон Сноу Нед Юни 17, 2012 7:55 pm | |
| Едното прилича на лилаво,а другото е отенък на жълтото хД. | |
|
Джон Сноу Gods
| Заглавие: Re: Джон Сноу Нед Юни 17, 2012 7:56 pm | |
| Боговете , Благодаря все пак :) | |
|